top of page

ONTZORGEN IN DE BOEKHOUDING

VMC neemt jouw volledige boekhouding uit handen en denkt pro-actief financieel met je mee. De dienstverlening van VMC is Persoonlijk, Makkelijk en Efficiënt.

Je volledige boekhouding kan je uitbesteden met pakket 'Amsterdam' vanaf € 74,- per maand. Het aantal facturen dat wij voor jou mogen verwerken is bepalend voor welk pakket je bij ons afneemt.

Business Meeting

PERSOONLIJK

Financieel Advies

Wij denken graag met je mee over je pensioen, verzekeringen, uitbetalingen aan jezelf.

Eigen Boekhoudomgeving

Als je klant wordt krijg je van ons een eigen boekhoudomgeving bij e-boekhouden. Hierin houden wij de administratie bij van jouw onderneming en jij kunt over onze schouders meekijken.

Support voor vragen

Laat ons gerust weten als je vragen hebt over je administratie. Van een bonnetje tot het doen van investeringen, we staan klaar om je te helpen.

EFFICIENT

Cijfers altijd actueel

We dagen je uit om alle bonnen en facturen die jij ontvangt of verstuurt direct te sturen (of een foto met de app) naar je persoonlijke boekhoudomgeving. Wij zorgen ervoor dat je administratie actueel blijft. 

Btw-aangifte

Wij verzorgen de btw-aangifte en indien van toepassing ook de ICP-opgave. Omdat je alle facturen en bonnen direct kunt sturen naar je boekhoudomgeving is het werk door ons al gedaan. Dat zorgt ervoor dat we snel je btw-aangifte kunnen indienen.

Inkomstenbelasting aangifte

Ieder jaar komt het weer voorbij. Het doen van de inkomstenbelasting is in onze dienstverlening inbegrepen voor jou en je fiscaal partner.

Altijd online inzage

Met het boekhoudprogramma e-boekhouden kun je altijd en overal je bedrijfsadministratie inzien, online of via je smartphone. Zo weet je altijd hoe je ervoor staat

Business Meeting_edited.jpg
Data on a Touch Pad

MAKKELIJK

Licentie e-Boekhouden.nl (t.w.v. € 12,90)

Boekhoudsoftware licentie van e-Boekhouden is inbegrepen in onze dienstverlening. In hun vakgebied zijn zij één van de beste van Nederland.

Verwerken administratie & boekhouding

Het enige wat je nog te doen staat is facturen en bonnen doorsturen naar je boekhoudomgeving. Wij doen de rest.

Administratie app (incl. scan & herken)

Altijd en overal inzagen in je administratie. Met de app kun je ook heel eenvoudig bonnen of facturen fotograferen en versturen naar je boekhoudomgeving.

Bankkoppeling met de bekende banken

Binnen je boekhoudomgeving is het mogelijk om een automatische koppeling op te zetten met je zakelijke rekening(en). Zo missen we niks.

Facturatiemodule (optioneel voor € 6,95 p/mnd)

Vraag ons naar de mogelijkheden.

bottom of page