top of page
B5C9D2CC-E2B6-4BFD-B4E9-B96F3674EEB1_1_2

IWAN VOS

Eigenaar
+31 6 520 755 29

Iwan heeft een passie voor fit zijn, cijfers en lekker eten. Hij woont in Nijkerk met zijn vrouw Mirjam en hun 2 zoons en dochter.
Na gewerkt te hebben bij Kempen en Van Lanschot in Amsterdam begon de behoefte te groeien om een eigen onderneming te starten. In 2017 is dit werkelijkheid geworden met VMC. Zijn passie om mensen en in dit geval ondernemers te ontzorgen in de hele administratie komt hier helemaal tot zijn recht. 
Iwan kijkt er naar uit om ook jou te ontzorgen in jouw ondernemingsadministratie!

97A715A0-134C-4C83-8C17-925AD5CA9DDA_1_2

JEROEN GOEDHART

Eigenaar
+31 6 413 614 89

Jeroen heeft na zijn studie Fiscale Economie aan de UvA jarenlang gewerkt bij vermogensbeheerders. In 2018 is hij met Iwan het avontuur begonnen met VMC en elke dag is hij nog blij met deze keuze. Hij heeft veel plezier in het helpen van klanten met hun financiële en fiscale zaken en hij vindt het daarbij leuk dat de klanten onderling erg verschillen. Jeroen woont in Zeist met zijn vrouw Floor en hun twee kinderen. In zijn vrije tijd staat hij op het hockeyveld om zelf te hockeyen of om zijn kinderen training te geven.

IMG_4561_edited.jpg

CORINA COZIJNSEN

Cijfer topper

Samen met haar man heeft Corina een dochter en een zoon en zij wonen in Nijkerk. Daar horen ook 2 honden bij waar ze er graag mee op uit trekt. 
Op zaterdagochtend is ze te vinden op het voetbalveld om haar zoon en zijn team aan te moedigen.
Corina houdt ervan om met financiële zaken bezig te zijn. Na 7 jaar met plezier bij Oto Nijkerk gewerkt te hebben maakt ze in 2023 haar overstap naar VMC.
Haar doel is om jouw financiële administratie uit handen te nemen zodat jij zonder zorgen jouw zaak tot een succes kunt maken.

middelmatige resolutie met dikkere letters.png

VACATURE

Cijfer topper

Lijkt het jou uitdagend om voor een snel groeien administratiekantoor te werken met veel flexibiliteit en vrijheid gewoon vanuit huis? 

Neem dan contact op!

bottom of page