top of page

DIT ZEGGEN KLANTEN OVER VMC

Foto hanna.jpg

HANNA PASANEA

Eigenaar van Hanna Helpt

Nadat ik een aantal jaar mijn financiele zaken zelf heb bijgehouden, heb ik mij georienteerd op ondersteunende diensten waarna de samenwerking met Vertrouwd met Cijfers tot stand is gekomen. VMC geeft mij de mogelijkheid en ruimte om mij volledig met passie te richten op mijn vak. 
Het geeft een geruststellend gevoel dat VMC mijn boekhouding dagelijks bijhoudt. Ik blijf scherp op mijn balans doordat ikregelmatig feedback krijg. VMC denkt mee waardoor ik alert ben op wat mijn praktijk nodig heeft. De communicatie verlooptsoepel en snel, ik kan erop vertrouwen dat zaken worden opgepakt.

Vertrouwd met cijfers heeft mijn vertrouwen gewonnen!

Schermafbeelding 2019-11-13 om 16.39.46.

COERT ASCHMAN

Eigenaar van Edu-Next

Sinds ik bij VMC zit, heb ik geen gedoe meer. De attente service zorgt ervoor dat ik geen facturen meer vergeet, dat alles professioneel voor me geregeld wordt en dat dat op tijd gebeurt. Bovendien krijg ik regelmatig advies en suggesties over hoe ik dingen beter of slimmer kan doen en dat is prachtig. Kortom, VMC denkt met je mee, is accuraat, sympathiek, up-to-date en heeft kennis van zaken.

Schermafbeelding 2019-11-13 om 16.31.48.

RAYETTE VAN WEIJEN

Eigenaar van Persona Secum

Ik geloof erin dat elke ondernemer zich moet focussen waar hij/zij goed in is. Tijd is schaars en kostbaar. Het is belangrijk om de tijd bewust in te zetten voor dat wat belangrijk is voor je onderneming. Zelf ben ik goed in yogalessen en massages verzorgen. Waarom zou ik mij daarnaast bezig houden met mijn administratie! Op het moment dat dit mij te veel tijd ging kosten, ben ik mij gaan oriënteren. Via een klant kwam ik terecht bij Vertrouwd met Cijfers. Vanaf het eerste contact voelde dit goed. Vertrouwen is erg belangrijk en dat doe ik volledig. Alles wordt netjes bijgehouden, zowel op internet als in de app kan ik alles inzien. Zij denken graag mee. En het contact is laagdrempelig. Echt een aanrader voor iedere ondernemer.

ChristinevanandelCoaching.jpg

CHRISTINE VAN ANDEL

Eigenaar van Christine van Andel Coaching

Toen ik net voor mezelf begon werd me al snel duidelijk dat ik geen tijd (en zin) had om me te verdiepen in mijn boekhouding. Ik wilde me veel liever met andere dingen bezig houden! VMC kwam dus als geroepen. Iwan ken ik als een heel betrouwbaar persoon die plezier heeft in wat hij doet. Voor mij is dat ontzettend belangrijk, ik werk het liefst met mensen die passie hebben voor hun vak. Ook betekent het heel concreet voor mij dat hij altijd bereid is om mee te denken, heel secuur is in wat hij doet en de zaken goed op orde heeft. En nog belangrijker: VMC ontzorgt. Ik scan alleen mijn bonnen, verstuur mijn facturen met mijn eigen boekhoudomgeving in cc en betaal de BTW. Hoe makkelijk kan het zijn? Ik hou meer tijd over en heb minder gedoe. Dat gun ik iedere ondernemer, juist als je net start met je eigen onderneming!

Website | Christine van Andel Coaching
IMG-20191028-WA0011_edited.jpg

MARITZA EMMELOT

Eigenaresse van Wellness Salon Maritza

Sinds 1 januari 2020 ben ik bij VMC terecht gekomen via een aanbeveling. Via de website had ik meteen een goede indruk, waarbij alles heel duidelijk is beschreven en je meteen weet waar je aan toe bent als ondernemer.


Het werken met e-boekhouden heeft me een enorm inzicht gegeven in mijn boekhouding. Het is ook gemakkelijk om via het systeem de kwartaal belasting bij te houden in de afdracht. Tevens kun je ook direct de belasting betalen, omdat alles doorgelinkt is. Ik moest er wel enorm aan wennen dat ik als ondernemer alleen mijn facturen moest inzenden of uploaden. Dit scheelt zo enorm veel werk, waardoor ik me op de praktische dingen kan richten van mijn bedrijf. Als ik vragen heb kan ik altijd bellen of mailen en worden mijn vragen snel beantwoord. 


Mond op mond reclame is de beste reclame! Bij VMC bent u in vertrouwde handen en staan ze voor u klaar.

bottom of page